torsdag 29 september 2016

Alla bloggkompisar är borta!Jaha. Nu har datorn, universum, Blogger eller något högre väsen fått för sig att min lista som heter något i stil med "Andra jättetrevliga bokbloggar" ska bort. Den är puts väck och jag kan inte hitta den någonstans. Vaporiserad!

Med den listan försvann min möjlighet till att hålla koll på favoritbloggarna. Där hade jag nämligen lagt in alla som jag följer - och när det kom nya inlägg så kunde jag lätt klicka mig in och hålla koll. Plus att jag tycker att det är ett trevligt sätt att uppmärksamma andra, som en liten dunk i ryggen ungefär.

Ska försöka återskapa listan. Slänger ut annonsen istället för jag vet inte varför jag har den - inte har den genererat några pengar i alla fall. Typ 0,01 öre per besökare eller så - och man får inte ut ersättningen förrän man tjänat ihop 100.000 dollar.


11 kommentarer:

 1. under Utforma står det: "Från och med den 29 september 2016 kommer... sökresultat från länkar i dina inlägg, från webben eller från bloggliste- och länklistegadgetarna inte att visas längre."

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aha? TACK Hannele, det var ju jättebra att veta. Det står inte så under mitt "Utforma" och det står inte heller när jag tittar under "Nyheter" (eller något sånt). Då är det ju ingen idé att jag försöker lägga in något sånt igen... Vad vill de uppnå med det? Måste ju finnas en ondsint baktanke! Att ALLA måste gå med i Google+ misstänker jag.

   Radera
  2. (jag godkände inte reklam... vi får se)

   Radera
 2. jaha, detta känner jag igen! hela min fina blogglista försvann. och inte hittar jag något meddelande någonstans. nu har jag ett fasligt besvär med att återskapa listan. jag skulle vilja tala med någon!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med. Men om det är som Hannele säger här ovan så kan man sannolikt inte återskapa listan - Blogger VILL INTE att vi ska ha sånt, verkar det som.

   Radera
  2. men jag har fått ihop början på en lista. och den har funnits där i flera timmar nu. undrar hur många som råkat ut för det här?

   Radera
 3. Så surt! Någon på blogspot behöver uppenbarligen bli tagen i örat

  SvaraRadera
  Svar
  1. Storebror. Jag är övertygad om att det är Storebror Ser Dig som sitter där på Blogspot / Blogger som ju ägs och drivs av Google. De vill väl ha trafik från Googles söksida istället för kors och tvärs mellan bloggarna.

   Radera
  2. ja, väldigt storebrorsakrigt... :(

   Radera
 4. Så konstigt. Jag hittar inte meddelandet som Hannele hänvisar till och min blogglista finns fortfarande kvar, men det är väl en tidsfråga antar jag. Hmmm...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hmmm. Vad orättvist. Jag ser att du besparats, av någon anledning.
   Nu måste jag hitta ett nytt system för att se när mina favvisbloggare har gjort inlägg.

   Radera