tisdag 24 april 2018

Sommarkänsla


Bokklubben läser Tove Janssons "Sommarboken", med fantastisk känsla för havet, naturen och stillheten på en skärgårdsö. Jag får skriva en recension i helgen, har för vana att inte skriva mina åsikter här innan vår träff har varit.

Den här veckan och förra har mest handlat om just "Sommarboken" och fortsättningen på Björnstad ("Vi mot er") och att läsa korr på kunders företagspresentationer. Det är allt jag hinner just nu.

Bilden är tagen på vårt landställe i somras.

4 kommentarer:

 1. Vilket utmärkt lantställe!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är det - men börjar bli exploaterat även där. Mycket av lantligheten har gått förlorad när göteborgarna flyttat ut till exklusiva villor och transformerat idyllen till något som börjar likna förort. Ser ju samma sak hända runtom Stockholm och bortåt Sigtuna.

   Men i en båt på havet slipper man Mercorna och BMW:arna och den rika släkten som "ägt" vår svenska motsvarighet till de bilarna och i allra högsta grad bidrar till min aversion.

   Radera
 2. Svar
  1. Ja, det är otroligt vackert! Men jag är ganska rädd för havet fortfarande, trots att jag varit där varenda sommar och vartenda skollov i trettio år nu... Så stort och djupt!

   Radera