tisdag 10 oktober 2017

Tiden räcker inte till

Veckorna flyger förbi. Jag läser intressanta artiklar på kultursidorna och tänker att "det här kan jag spinna vidare på" eller "det här måste jag berätta för någon!". Jag läser böcker också, men har inte hunnit recensera dem. Jag ser andras spännande inlägg på bokbloggar men hinner inte kommentera. Utmaningar som verkar roliga, men som jag inte har ork att delta i.

Den senaste tiden har allt handlat om att jobba dygnet runt för att lansera ett nytt företag. Lyckas det så kommer jag inte att behöva oroa mig för pengar hela tiden. Man kan inte köpa lycka för pengar, men banne mig om det inte hjälper till!

Och den lilla andhämtningstid som har funnits därutöver, har jag ägnat åt att planera, marknadsföra och genomdriva ett av alla hundratals firanden som Friluftsfrämjandet hållit runtom i landet den gångna veckan. Föreningen fyller 125 år denna höst och har drygt 90.000 medlemmar som värnar om allemansrätten och friluftslivet. En av dem är jag!


Vi grillade marshmallows.

6 kommentarer:

 1. Lycka till med företaget! Låter spännande!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det ligger flera års slit bakom men NU verkar det lossna och vi har sett stora investerare som är villiga att gå in med pengar. Tjoho!

   Radera
 2. hoppas allt går väl, uteliv är avkopplande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, skogen är min tillflykt. Jag är ute med hunden varje dag och på helgerna går jag ut med min mullegrupp. Det är verkligen härligt!

   Radera
 3. Ibland finns det andra prioriteringar också! Stort lycka till med företaget (hoppas gubbslemmet har skärpt till sig) och vad roligt med friluftsfrämjandet! Vi finns här och väntar tills du har tid att skriva mer igen, ingen fara.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, han ringde och bad om ursäkt. Bra, då är det utrett.
   Att gå ut med mina mullebarn i skogen är verkligen härligt för då måste man leva i nuet, inget annat existerar. Barnen kräver en sån närvaro och det är omöjligt att gå runt och tänka på jobbet medan man tänder en lägereld eller tittar på mossa genom förstoringsglas :-)

   Radera