onsdag 7 februari 2018

Tjoho! Bokrea!

Äntligen dags för bokrean igen! Jag jobbar massor just nu och har inte riktigt tid med något annat, men jag ska banne mig unna mig en stunds bläddrande i kataloger och surfande på internetbokhandlarna nu. Högst upp på önskelistan står nog denna:


12 kommentarer:

 1. Svar
  1. Bra! Men det är kul att unna sig fina böcker också, tycker jag.

   Radera
 2. Svar
  1. Jag har sett fram emot att läsa den! En av Sveriges bästa nu levande författare, tycker jag.

   Radera
 3. Den vill jag också läsa någon gång :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. :-) Just den där meningen har jag själv skrivit massor av gånger om massor av böcker på andra bloggar!

   Radera
 4. Hade faktiskt helt glömt bokrean. Denna ”högtid” har liksom tappat sin glans i mina ögon. Men, det är kul att den finns och får många är det verkligen en köpfest fortfarande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Böcker har ju blivit så otroligt mycket billigare mot vad de var för 20 år sedan, så bokrean är inte lika viktig för mig - men det ÄR fortfarande något speciellt med att frossa i inbundna böcker till lågpris!

   Radera
 5. Jag hade också glömt bort bokrean, tack för påminnelsen! Kanske kikar in en sväng någonstans :)

  SvaraRadera
 6. Sedan jag började få recensionsexemplar av böcker är suget inte lika stort efter böcker på bokrean. De böcker jag tycker verkar bra har jag ofta redan läst. Men. I år har jag faktiskt förbeställt några stycken. De följde med på köpet när jag såg någon annan jag ville ha, som givetvis inte var på rea. Mest ser jag fram emot Swede Hollow, efter att ha läst en kort essä av författaren i ett samlingsverk och blev så nyfiken på att läsa mer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror inte jag får i närheten av lika många recensions-ex som du får, så för mig finns fortfarande den där längtan kvar. I synnerhet när man kanske får chansen att köpa en inbunden bok till en bråkdel av priset. Det är en av få materiella saker jag faktiskt unnar mig. Swede Hollow har jag på pocket men har inte hunnit med än - ser fram emot den!

   Radera