torsdag 16 april 2020

Alla tillfällen att fira!


Det finns så mycket som är jobbigt, tungt, sorgligt och hemskt. Man måste ta vara på möjligheterna att fira, tycker jag! Eller om inte fira, så åtminstone glädjas högt åt något.

Jag är glad för att jag fått två nya uppdrag, trots att precis allt kraschade när Corona-krisen kom och jag hann tänka att nu kommer inte mitt företag att överleva den här smällen. Ofattbart nog så lyckades jag få in beställningar (på logotyper) från kunder som aldrig ens träffat mig. Tacksam, tacksam! Det betyder massor för mig.

Boktanken har funnits i en herrans massa år, men mitt bloggande går i vågor. Periodvis lägger jag mer krut på Instagram-kontot, periodvis hinner jag inte blogga så mycket. Sedan gör jag ett ryck igen och försöker anstränga mig att hålla någon slags kontinuitet.

Idag bör jag nå upp i trehundratusen sidvisningar, allt som allt. Det är rätt mäktigt! Tusen tack alla bokbloggare, förlag, litteraturintresserade och andra bokslukare som kommer in här för att läsa!

6 kommentarer:

 1. Grattis till både uppdragen och antalet sidvisningar! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Får väl göra nya bokmärken till 333.333 visningar - det lär dröja ett bra tag innan jag är där.

   Radera
 2. Dubbel-grattis ������

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, tack! Ja, idag känns det bra! Solen strålar från klarblå himmel, jag har jobb att göra, familjen är frisk - och jag har flera bra böcker att läsa ikväll när jag är lite ledig.

   Radera
 3. Svar
  1. Tack, tack, Sanna - och tack för att du går in och läser här trots att det emellanåt är helt tyst.

   Radera