torsdag 2 mars 2017

Fler bokmärkesfantaster!

Det är inte bara jag som gillar bokmärken: Helén på Midnatts Ord har gjort de här två jättefina bokmärkena till mig. Vilket pyssel! Lite som en avancerad variant av barndomens loppa. (Den trekantiga varianten sätter man på bokbladets övre, yttre hörn.) Riktigt snygga är de.


Dessutom gav hon helt generöst bort sitt ex av "Nattmannen", som jag inte gjort någon hemlighet av att jag också önskade mig. Tack! Ser fram emot en riktigt god deckarhistoria. Jag är i vanliga fall måttligt förtjust i deckare, men den här norrmannen är jag väldigt förtjust i. Och förlaget får sannerligen valuta för sina pengar: skicka till en, få boken recenserad av två.

6 kommentarer:

 1. Så söta! Jag har massor av fina papper och det vore ju kul att pröva att göra egna. Måste googla :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. jag har också fina papper och gillar pyssel. När min mamma var liten fanns tydligen "pappersslöjd" i skolan, inte bara syslöjd och träslöjd (ja, jag vet att det inte heter så längre...). Jag hade gärna velat ha pappersslöjd i skolan! De fick bland annat lära sig att binda böcker. Det hade varit något att kunna.

   Radera
 2. Åh så gullig du är! =) När man väl fått in rätta knycken på vikningen så är just dessa väldigt lätta att göra. Fick en liten bok med enkla instruktioner och en massa papper i av min kära sambo förra sommaren när jag var så sjuk att jag varken kunde läsa, andas eller göra mycket mer än gråta. Och det visade sig vara en helt perfekt liten present =) Även om de små vikta figurerna börjar bli lite väl många nu, speciellt eftersom jag lärt mig vika små svanar med! Hoppas nu att du tycker om boken! Ska bli spännande att läsa vad du tycker sen! / Midnatts ord

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, jag kan riktigt se hur ert hem svämmas över av små färggranna, vikta papper. När man väl har börjat är det svårt att sluta! En mycket bra present din sambo gav dig.

   Radera
 3. Så fina små bokmärken! En av våra döttrar gillar att pyssla med sådana, jag skall fråga henne om hon vet hur man gör svanar, sådana som Helén gör. Vi har mängder med pysselsaker hemma sedan jag hade eget företag under småbarnsåren, men nu har läsningen tagit överhand helt och hållet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Å, när barnen var små pysslade jag också massor. Sydde, stickade, trädde pärlor och gud-vet-vad. Extra roligt att mina barn tyckte så mycket om det. Vi hade en stor vaxduk på köksbordet och vräkte ut glitter, pärlor, papper, kritor och lim minns jag.

   Radera