söndag 17 februari 2019

Har ni sett Månpocket Exklusiv?Nej, det här är inte ett "betalt samarbete" eller vad det kallas när bloggare gör reklam för en produkt. Det är bara min glädje och förvåning över att hitta små fina pocketböcker som är lite mer av tjock novell i lyxförpackning.

Har ni spanat in Månpocket Exklusiv? Jag visste inte ens att de existerade!

De är mindre än en vanlig pocket i alla bemärkelser: bredden, höjden, tjockleken. Dessutom danskt band, som känns lite lyxigt. Och snygga omslag! Perfekt liten bok att ha i handväskan (har man ryggsäck kan man ju kånka hur tungt som helst, men handväska över axeln är begränsande).

Väldigt dyra, dock. Jag köpte en av dem på Akademibokhandeln och pröjsade 59 spänn för den, vilket jag tyckte var i saftigaste laget. Såg att Adlibris vill ha 88 kronor styck för dem - det tar verkligen emot...

Jag har läst "Återträffen" av Camilla och Viveca Sten, men jag fick den som pdf (recensions-ex) så jag hade inte en aning om att den ingick i den här fina serien. Nu håller jag på med "Risk för regn" av Anna Fredriksson, eftersom jag har gillat i stort sett allt annat hon skrivit.Länk till Älska pocket där det står mer om dem.

6 kommentarer:

 1. Jag har läst första omgången som trycktes av dem! Väldigt smidigt och lite sött format :) Perfekt att ha med i väskan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är de perfekta att bära med sig! Inte så tunna så man läser dem på nolltid heller, vill ju gärna ha läsning som räcker både till och från stan (vilket inte en novell gör). Jag visste inte att det fanns en "första omgång". Fattar inte hur jag totalt lyckats missa de här specialpocketarna?

   Radera
 2. Jag visste inte att de gavs ut som pappersböcker. Har lyssnat på Paborns bok som då var en Storytel Original-följetong och Hambergs bok som jag av någon anledning trodde bara gavs ut som ljudbok.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag verkar ha missat dem helt - både dessa mini-pocket och dina ljudböcker. En trevlig överraskning! Gillar formatet (men inte priset).

   Radera