lördag 2 maj 2015

Ointressant pseudokunskap om vår inredning

Jag läser och läser, men hinner inte uppdatera så mycket som jag skulle vilja. Just nu försöker jag läsa alla Augustprisvinnare samt den bok min bokklubb valt ut och dessutom ett recensions-ex jag lovat att skriva om.

Det är betydligt mycket enklare att slänga in en enkät, några filosofiska tankar, en bloggutmaning eller liknande än att skriva en bokrecension. Redan från början sa jag dock att jag skulle vara restriktiv med sånt; folk kommer knappast in hit för att se vad jag ätit till middag eller vilken teveserie jag tänker glo på eller vilken klänning jag valt ut till årets studentmottagning.

Men jag är SÅ GLAD för att jag fått maken att gå med på att vi ska köpa nya bokhyllor och inreda barnens allrum till bibliotek! Tjoho! Jag vill ha en Lundqvist Klassika, men denna gång en vit istället för furu:


Bild från Nilsson i Lammhult. Jag vill inte ha två vita vaser med torrt gräs i...utan bara böcker precis överallt. 


Maken tycker att vi ska ha två Chesterfieldfåtöljer. Denna såldes på Bukowskis. Liiite sliten.

Jag ser framför mig att vi ska ha varsin bekväm fåtölj och svärmors lilla fina bord där vi kan ha varsitt glas vin eller en stor kopp gott te. Och några snygga läslampor måste vi ju skaka fram - sånt brukar vara dyrt - annars är det ju ingen vits.


Vi får väl se... Har ju inte ens köpt bokhyllan än, så det är långt kvar, men jag hoppas vi blir klara innan sommaren. Skulle vara mysigt att ha en läshörna att komma hem till efter semestern. Ungarna är i alla fall komplett ointresserade av ett allrum - de tar med sig kompisarna in i sina egna rum och stänger dörren.
//Joelinda


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar