tisdag 1 september 2015

Fritt fram att kommentera!


(Den superfina teckningen lånade jag från Mentorsnätverkarna på pedagogstockholmblogg.se. Det står inte vem som gjort den, men som extremt lojal DN-läsare och korsordslösare skulle jag chansa på att det är samma person som brukar illustrera deras lördagskryss.)


Fritt fram att kommentera! Nu ändrade jag mig, Hannele, för att du gnällde lite.

Jag har tagit bort spärren som säger att jag måste godkänna alla inlägg innan de publiceras. Det är trots allt inte så jättemånga som skriver obsceniteter i mina kommentarsfält, eller skickar förfrågningar om multilevelmarketing-jippon som jag definitivt inte vill vara med på.

Det är inte heller så många som försöker lura i mig att jag är den enda överlevande släktingen till en stenrik affärsman som har dödsstörtat i Afrikas djungel förra veckan och att det nu väntar en grotesk massa pengar på mig.

Jag får helt enkelt göra mig besväret att sålla bort de knäppa inläggen i efterhand.

Och så passade jag också på att lägga till några bokbloggar som jag upptäckt att jag kikar in på allt som oftast. Säkert har jag glömt ännu fler! Det finns så många bra, inspirerande och kunniga recensenter därute. Jag försöker komma ihåg att lägga till dem i min blogglista, men det är lätt hänt att jag tänker "sedan" och så blir det inte av.

Det är i alla fall en gyllene chans att få bra litteraturtips från folk som älskar att läsa böcker.
//Joelinda

5 kommentarer:

 1. Jag fick inte heller några löften om rika släktingar i Nigeria, däremot en massa spam av typen "Hello, your blog post is very interesting and I read it every day, please click this link!". Nice try... :)

  SvaraRadera
 2. tackar så mycket ♥ nu kan jag ligga i soffan med iPad och kommentera :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. (fast du har inte ändrat... nu måste man vara inloggad igen...?)

   Radera
  2. Men va?! Jag klickade ju UTTRYCKLIGEN i detta, trodde jag. Eller jaha, nu fattar jag... Jag har valt att man inte måste förhandsgranska och godkänna - men jag tyckte att det var rimligt att man hade ett alias. Du MÅSTE väl inte logga in om det är jobbigt, man brukar ju kunna välja "OpenID/anonym" eller vad de kallar det? Jag vill ju gärna se era namn här så jag vet vem som bemödat sig med att svara och jag trodde att själva inloggningen var det minsta problemet. Jag kollar, Hannele! :-)

   Radera