lördag 31 mars 2018

Glad påsk!


I år tänker jag försöka ta ledigt under påsken, lata mig och läsa. Skärtorsdagen ägnades åt jobb, långfredagen åt att besöka mitt föräldrahem med resten av släkten (det är vansinnigt tomt utan mamma och jag kommer på mig själv med att bita ihop, le och pladdra på om ingenting...).

Dagen idag, påskafton, var en höjdare eftersom alla mina tre (stora) barn var hemma och åt en mysig påsklunch samt spelade spel och umgicks. De krävde också att jag skulle gömma påskäggen med godis - jag trodde de hade vuxit ifrån det men tydligen ingick det i ritualen som måste följas.

Nu ska jag unna mig lite slötid och försöka att inte ens tänka på jobbet, deklarationen, stöket i tvättstugan eller allt annat jag borde ta itu med. Glad påsk!

10 kommentarer:

 1. Glad Påsk till dig! Låter som en bra plan att vila och ta det lugnt några dagar!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nackdelen med att vara egenföretagare är att det är väldigt svårt att bara vila och släppa jobbet (borde, borde, borde surrar ständigt i huvudet). Men nu behöver jag en paus och tänker ta den!

   Radera
 2. Glad påsk! Äggletande låter ju jätteroligt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fascinerande att det kan vara så viktigt att göra likadant varje år! Ett pappägg fyllt med Anton Berg-godisar - som måste gömmas inuti pappans vinterkängor, under sockerkaksformarna i skåpet, mellan kuddarna i soffan... :-)

   Radera
 3. Hoppas du lyckas tänka bort arbete och andra måsten ett par dagar, man behöver vila också. Eller så jobbar du under påskdagarna och är ledig på torsdag-fredag, när det skall bli + 12 grader :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag har verkligen försökt slappa - men imorgon måste jag hugga in på jobbet igen...

   Radera