fredag 14 september 2018

Finns Katarina Bivald på riktigt?!


Ja, det är klart att hon gör! Hon har skrivit boken "Läsarna i Broken Wheels rekommenderar", vilken jag inte har läst, och nu även "En dag ska jag lämna allt det här".

Den sistnämnda boken kom i ett överraskningspaket hem till mig tillsammans med ett brev och en godisklubba. Kul! För det var verkligen inget jag väntat mig.

Hemsk som jag är - det är garanterat en yrkesskada, normala människor är sannolikt inte funtade på detta vis - så tänkte jag att det är komplett omöjligt att Katarina Bivald skriver ETT HELT A4 för hand till mig. Det är orimligt att tro att hon har tid med det.

Alltså var jag tvungen att slicka lite på pekfingret och testa att smeta ut mitt namn för att bevisa för mig själv att det var personligt adresserad reklam från förlaget.

Pinsamt nog så BLEV faktiskt mitt namn smetigt. Alltså har människan med största sannolikhet suttit och skrivit sådär långt till mig, en helt okänd bloggare. Det ser varken ut som digitalprint, bläckstråleskrivare eller laser enligt min mening - utan en klassisk roller ball-penna (roller ball har en liten kula längst fram i pennan och bläcket är vattenbaserat så det flyter ut så där flödigt, lätt och snyggt till skillnad från de vanliga bläckkulspetspennorna som har en trögflytande smet till bläck och ofta lämnar hårdare avtryck i pappret).

Jaha. Så här är det när man som ung jobbat heltid i en affär som säljer papper och pennor och när man numera jobbar med proffstryckerier hela dagarna.

Tack Katarina om du händelsevis läser detta! Jag är så glad för din långa och handskrivna hälsning och för den fina boken.


6 kommentarer:

 1. "Läsarna i Broken Wheels rekommenderar" har jag läst :) Den var mysig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu har jag så många böcker jag vill läsa, så jag vågar knappt skriva upp en till på att-läsa-listan! :-)

   Radera
 2. Men å vad härligt! Och ja, jag gör också slicktestet ibland, men har hittills aldrig hittat ngt handskrivet...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så otroligt ambitiöst av författaren att skriva personliga brev! Nu ska jag bara bli klar med den läsning jag redan påbörjat, så hugger jag in på hennes roman.

   Radera
 3. Vad härligt personligt med ett handskrivet brev! Inte ofta någon tar sig den tiden längre.

  SvaraRadera