torsdag 11 oktober 2018

Hur hinner du blogga, Vargnatts bokhylla?Först ut att svara på mina frågor är VARGNATTS BOKHYLLA som skriver så här:

Skriver du ensam eller tillsammans med andra i något bloggkollektiv?
Jag skriver ensam! Blev inspirerad av en vän för flera år sedan att börja bokblogga och det kändes bara naturligt att göra en egen blogg.

Har du en plan för hur ofta du ska skriva på bokbloggen - och lyckas du uppnå det målet?
Jag siktar på att ha ett inlägg varje vardag och har lyckats hålla mig till det ganska bra. Men världen går inte under om jag inte hinner med det! Fredagar har det blivit så att jag lägger upp ett videoinlägg.

Fyller du ut med stafettutmaningar, tävlingar, enkäter osv - eller fokuserar du på recensioner och tyckanden om böcker?
Jag har inte bara recensioner utan tar in lite allt möjligt bokrelaterat. Jag är med i Johannas topplista på tisdagar ibland, skriver inlägg om böcker jag är nyfiken på, gör mina videoinlägg och svarar på en del bokiga enkäter.

Har du ett heltidsjobb eller något annat som tar mycket tid av din dag?
Jag jobbar 75% och har utöver det en hund att ta hand om. Men eftersom böcker är en så stor del av mig och mitt liv hittar jag oftast tid att läsa också. Lunchrasterna går ofta till en bok, kvällarna när hunden fått mat och blivit road går ofta till läsning. Sedan har jag alltid varit en snabb läsare så jag hinner med ganska mycket bara jag sätter mig ner och fastnar i boken.

---

Tack för svaren, det var verkligen roligt att läsa! Så ambitiöst att lägga ut något varje dag, tycker jag.

2 kommentarer:

 1. Kul att läsa Vargnatts svar. En bloggare som garanterat läser mer än jag. För min del tar tv-tittande en hel del tid på kvällarna, men det hänger också ihop med att jag inte kan läsa eller blogga när jag är trött.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att Vargnatt läser mer än vad jag gör också, men sånt där går ju i perioder.
   Ytterligare två svar kommer imorgon (inklusive ditt!) - och sedan hoppas jag att andra jag frågat också skickar in sina svar.

   Radera