tisdag 2 oktober 2018

Kladdkakor


Det finns böcker om allt, precis allt! Jag upphör aldrig att förvånas. Av någon obegriplig anledning föreslog Adlibris på det där klämkäcka storebror-ser-dig-viset ("Du kanske också gillar..." och "Andra som har köpt denna har också köpt...") att jag på allvar kunde vara intresserad av en bok om kladdkakor (se bild). Vet inte var de har fått det ifrån.
Efter lite scrollande insåg jag att det finns minst tre moderna böcker på svenska om enbart kladdkakor! Finns det ens en marknad för det?5 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jo, men i mitt tycke räcker det med att googla på "kladdkaka" och sno ett recept från ICA och höfta lite. TRE hela böcker?!

   Radera
 2. Haha! Men det är ju inte klokt! Hur mycket kan en sån kaka varieras och varför behövs en receptbok till det, är det inte bara att experimentera lite? (min favorit är att grovhacka dajm och hälla på smeten innan man kör alltihop i ugnen, enligt modellen gott+gott och man kan aldrig ha för mycket sötsaker)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var väl lite så jag kände med... Det är säkert gott och utprövat och varierat - och jättefina bilder, det betvivlar jag inte. Men behövs hela kokböcker för något som de flesta har ett recept på redan eller är fem sekunder från att googla?

   Min favorit är min yngste sons kladdkaka, utan choklad men med citron. Otroligt god! Har aldrig träffat någon som INTE gillat den.

   Radera
  2. En kladdkaka utan choklad? Märkligt men låter också gott! Skriv en receptbok vetja

   Radera