fredag 1 mars 2019

Mars månad


Redan mars! Hur gick det här till? Bloggen har fått lugna sig lite och jag ser att jag inte är ensam om att ha det så. Jobbet och familjen måste gå före. Jag som älskar att läsa böcker har mest känt att jag inte orkar: har ägnat mig så mycket åt texter i mitt arbete att jag inte mäktar med att läsa på kvällen.

Snart är sportlovet slut - det sista någonsin i vår familj! - och även om det kommer snö och kyla igen så är ändå våren här nu. Bilden här ovan tog jag på Mälaren imorse. Det smälter, fryser på, smälter, fryser på... Isarna sjunger i vårsolen.

Under februari har jag mest läst tidningar och noveller, men nu hoppas jag orka med alla dessa skönlitterära romaner jag suktat in mig på.

Bokrean struntade jag i denna gång, trots att det alltid varit en speciell högtid för mig. Förbeställde från Adlibris men de böckerna kom inte fram förrän idag fredag så det var ju lite dåligt med tanke på att man kunde handla reaböcker redan i tisdags.

4 kommentarer:

 1. Jag ser verkligen fram emot den ordentliga våren! Det är så härligt när värmen och solen kommer tillbaka och man får mer energi igen. Just nu är jag helt slutkörd efter att det varit fullt upp på jobbet, så energin vore verkligen välkommen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar vintern! Tycker det är jobbigt med allt pollen på våren - och slasket... Men att dagarna blir längre och att ljuset vänder åter är verkligen härligt!

   Radera
 2. Härligt foto!
  Och hoppas att dina förbeställda böcker visar sig vara fantastisk läsning. Hellre bra än mycket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag ser fram emot böckerna - ska hämta ut paketet imorgon och genast hugga in på någon av romanerna!

   Radera