måndag 4 mars 2019

Nu finns Boktanken på Instagram


Hörni, nu får ni som har Instagram gå in och följa mitt konto där! Jag har under 2018 experimenterat med ett privat konto som blivit en enda konstig sörja av företagsgrejer, kundcase, privata foton, hundbilder och bokbloggerier. Det funkar inte. Jag måste renodla!

Nu har jag fantasi_mona för mina jobbuppdrag och mig själv privat samt boktanken för den här bloggen. Har slängt in lite (gamla) bilder så att det inte ska vara alldeles tomt därinne!

Än så länge har jag en handfull följare, men det kommer förhoppningsvis att ändras. Gå gärna in och kolla om ni tycker om upplägget - så kan ni "följa" kontot eller klicka på ett hjärta, så är det lättare för mig att hitta er andra också.

Tanken är väl att göra som många andra bokbloggare: lägga ut en bild och en extremt kortfattad åsikt på Instagram, men puffa för recensionen som finns här inne på bloggen. Det som är kul med Instagram är ju hashtaggarna som gör att man väldigt enkelt kan se alla andra som taggat samma bok eller samma författare.

Förhoppningen är såklart att helt nya människor ska hitta till bloggen; eller folk som kanske inte orkar läsa hela blogginlägg men tycker det är kul med kortfattade boktips.

4 kommentarer:

 1. Följer dig nu, men kan inte följas, d.v.s. det finns alltså inget på mitt konto. Ska tydligen gå att lura Instagram att bilder från dator kommer från mobil, men än har jag inte förstått hur det går att göra. Anstränger mig nog inte så värst för att förstå det heller... om jag ska va ärlig. Är smartphonevägrare, fortfarande. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Åsa, tack för förföljandet! Jag hittade dig (behövde inte direkt leta ihjäl mig, det finns bara 27 följare än så länge). Jag lurar mobilen hela tiden genom att mejla bilder från datorn till min mobil där jag kan plocka upp dem och lägga ut dem på Instagram. Jag har förvisso en smartphone men hör till de där personerna som INTE lägger hela sitt liv i telefonen. Däremot tycker jag att det finns en hel del smarta saker i smartphones som inte fanns i de tidigare telefonerna. Exempelvis är det ohyggligt mycket enklare att sms:a än det var för tio år sedan.

   Radera
 2. Jag hittade dig och följer dig nu med min bokinsta (Bokstunder). Även jag har två konton eftersom det känns trevligast. Jag följer gärna bokfokuserade konton men skippar de som består mest av t.ex deras katter/hundrar och/eller barn/barnbarn (och som då är helt okända för mig).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Cissi, jag har ju följt ditt andra konto länge - trodde det var det enda du hade. Nu har jag lagt till Bokstunder också, men från mitt bokbloggkonto istället för det andra. Tack!

   Radera