måndag 20 juni 2016

Knåpa ihop ett eget bokmärke!

Bokmärken är min grej, men det vet ni väl redan. Alltså, inte bokmärken med änglar och glitter som man prydligt klistrar in i album - utan riktiga bokmärken som används för att hålla reda på hur långt man hunnit läsa.

Det är kul att göra egna! Här har jag samlat en hög bilder med bokmärken som fick det att klia i pysselfingrarna. Tyvärr var jag klantig nog att inte notera exakt VAR jag hittade dem, så ni får väl bara kolla på bilderna, bli imponerade och inspirerade. Jag ber om ursäkt på förhand för att jag inte minns vems blogg eller Pinterest jag norpade dessa ifrån - i vanliga fall är jag MYCKET noga med att ange fotografens namn eller bloggens adress.










10 kommentarer:

 1. Men å vad fina! Så kreativa människor det finns därute

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om man sitter mycket framför datorn, som jag gör, så är det nästan tvunget att få utlopp för kreativiteten på något vis. Handarbete är gravt underskattat!

   Radera
 2. Vad fint! Den med kartorna skulle jag vilja ha :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag såg ett liknande papper på Panduro idag, som skulle vara jättefint att göra bokmärken av.

   Radera
 3. så fina! så otroligt mycket roligare och snyggare än hemska hundöron

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja ALLT är nog bättre än hundöron! Jag har en drös finna bokmärken på nattduksbordet så det är ingen risk att det ska hamna avrivna papperslappar i mina böcker - än mindre att jag skulle vika hörnen på dem.

   Radera
 4. Nej, men å vad fina! Så inspirerande, jag ska genast ta mig i kragen och pyssla fram ett bokmärke eller två.

  Ha en fin dag! Och tack för inspiration.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Christina, kul att du blev inspirerad. I sommar ska jag försöka hinna med en del pyssel, det är bra för själen och sinnesfriden.

   Radera