torsdag 23 juni 2016

Lite fler recensionsbilder, för den hågade

Hittade ytterligare några bilder till recensioner, som varit lite extra kluriga och roliga att göra:


En handbok i att skriva, tillsammans med en ny anteckningsbok och en favoritpenna. Jag har fått höra att jag är gammaldags som gillar att skriva för hand, men jag har upptäckt att jag tänker bättre och friare om jag skriver med penna än knappar på ett tangentbord. (En fantastisk bok, för övrigt!)


Extra roligt att jag hade hittat denna burk med barnpuder eller om det är talk, som mormor hade när hon var ung mamma ungefär samtidigt som bokens handling utspelar sig!


Kort och intensiv bok om att dra lott om livet - nio överlever, den tionde måste dö...Hur illustrerar man en god människa? Jag tänkte så det knakade och kom fram till att man blir ju snäll av pepparkakor.


Första förband har jag alltid med mig i handväskan efter att ha gått en förstahjälpenkurs och insett idiotin i att ha mängder av blodstoppare och förband - hemma! De ska förstås alltid finnas till hands. Vilket i och för sig inte hade hjälpt huvudpersonen i boken...


Sparade kuponger och ransoneringskort från krigsåren kom väl till pass när jag skulle hitta något illustrativt till Astrid Lindgrens spännande krigsdagböcker.

//Joelinda4 kommentarer:

  1. Fantastiska! Jag har ju sett flera av dina bilder men aldrig förstått hur genomtänkta de är. Nu ser jag ju.

    SvaraRadera