torsdag 12 januari 2017

Trettio spänn för en inbunden bok


Kerstin Ekman är en av mina favoritförfattare och det är klart att jag unnar henne att bli rik på sina böcker (om man nu KAN det i Sverige idag?), så egentligen borde jag väl för den sakens skull köpa hennes trilogi "Vargskinnet" sprillans ny i bokhandeln.

Ändå kan jag inte låta bli att känna mig löjligt glad över att hitta tre böcker i riktigt fint skick på Bokbörsen - inbundna dessutom! - som sammanlagt kostar nittio kronor. Beställde dem genast och nu ligger de här. Ibland är det antikvariat som säljer, ibland är det privatpersoner. (Påtagligt ofta tycks det vara något mellanting: en privatperson som har osunt många gamla obskyra böcker och nu måste rensa i röran.)

Tänk vilken bra idé det där är, att kunna köpa andra människors begagnade böcker på ett så smidigt sätt. Internet är verkligen en bra uppfinning för oss som inte har lust att springa runt på loppisar.

Länk till Bokbörsen. Nej, jag får inte betalt för att göra reklam - ibland vill man väl bara lyfta fram något som funkar väldigt bra.

P.S. Det är inte fel på perspektiven i bilden ovan - det är trist nog så att den gröna boken och den grå-beiga boken har samma storlek medan den bleklila boken är mindre i alla ledder. Surt.

5 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hela denna serien står i min bokhylla faktiskt, ett arv efter en älskad gammelmoster. Bokbörsen har jag nog bara handlat en eller två gånger ifrån, köpte då kurslitteratur faktiskt. Väldigt smidigt och lätt tyckte jag då. =) (

   Ursäkta om jag ställer till en röra i dina kommentarer, men försöker komma på hur jag ska kommenterar för att folk som jag kommenterat hos ska kunna komma direkt till min blogg genom själva namnet på kommentaren.

   Radera
  2. Inga problem, Helen! Man kommer direkt till din blogg nu, om man klickar på dig som avsändare.
   Men har du LÄST trilogin - eller står den bara och samlar damm i bokhyllan?

   Radera
  3. Tar tillbaka. Jag kommer INTE till din blogg, jag bara trodde det... Kommer till Blogger-presentationen av dig.

   Radera
 2. Ok men där finns åtminstone en länk så att man komma vidare på det viset (?) Tidigare kom man visst inte vidare alls. På andra bloggar kan jag välja att skriva i namn själv och webbadress. På din blogg och vissa andras kan jag inte göra det och måste skriva under mitt google-konto. Jag skäms nästan att säga det, men serien står och samlar damm...Helt olästa och varit det i säkert 5 år nu...

  SvaraRadera