måndag 2 mars 2015

Så sjuk så man inte ens kan läsa...Vilken bedrövlig sportlovsvecka! Jag har legat helt utslagen i sju dagar, med frossa och feber upp till 40 grader, hostat så magmusklerna håller på att gå sönder och snörvlat litegrann. Kroppen är som kokt spagetti, hjärnan verkar ha kopplat ner till något slags överlevnadsläge där den inte klarar några längre resonemang eller särskilt intelligenta uppgifter. Detta är den värsta influensan sedan jag hade svininfluensan 2009.

Lite har jag kunnat läsa, men större delen av tiden har inte ögonen klarat att fokusera (!) på bokstäverna. Skrämmande faktiskt. Tror jag har sovit bort större delen av en vecka.

Idag har jag i alla fall duschat, satt på mig riktiga kläder och klarat att äta en macka till frukost. Nu vänder det!

Negativt på bokfronten: Jag hade bokat "Jag är Malala" på bibblan inför vår bokklubbsträff, men nu har jag missat den chansen för att jag låg sjuk. Först vänta i tre veckor, sedan sumpa boken när den väl kom in för att jag låg sjuk...

Positivt på bokfronten: Jag har fått Katarina Wennstams "Skuggorna" som recensions-ex och det var ju extra kul med tanke på min recension nyligen, där jag skrev att jag skulle invänta den boken på pocket. Den är mycket intressant ur flera synvinklar och kan dra igång bra diskussioner om moral, etik och straffpåföljder.

//Joelinda

4 kommentarer:

 1. Vad tråkigt att du varit sjuk. Men skönt att du känner dig något bättre nu. Krya på dig och var rädd om dig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det känns bättre. Jag har hållt mig vaken hela dagen :-)

   Radera
 2. Svar
  1. Tack för omtanken! Och nu var mellanbarnet snällt och hämtade mitt Adlibrispaket med reaböcker, så nu känns det lite roligare igen :-)

   Radera