måndag 3 oktober 2016

Mot minglet - som ambassadör!


I eftermiddag beger jag mig in till stan för ett mingel där man ska diskutera förväntningarna inför Augustpriset. Ska bli kul! I synnerhet ser jag fram emot att spana in de andra bokbloggerskorna - själva Augustpriset 2016 lär vi ju ändå inte få veta något mer om - och kanske några författare.

Årets nomineringar tillkännages om tre veckor, den 24 oktober. Det är väl den dagen jag mest ser fram emot! Efter det blir det läsa, läsa, läsa för att hinna med så mycket som möjligt innan prisutdelningen.

Jag är stolt och glad över att få vara Augustprisbloggare - en officiell ambassadörsblogg, ja ni ser ju vilken fin "badge" jag har! - och mitt område är facklitteraturen. Förra året var fackböckerna fantastiskt bra och givande allihop, så det här ser jag verkligen fram emot.

9 kommentarer:

 1. Grattis! Jag fick vara för fackböckerna förra året, det var superkul :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det minns jag! Och förra året var just fackböckerna väldigt bra, tycker jag.

   Radera
  2. Det var dem! Ska bli spännande att se vilka det blir i år :)

   Radera
 2. Svar
  1. Grattis själv! Det är väl liiite långt för dig att åka men jag hoppas vi ses vid något av de senare (och festligare) tillfällena.

   Radera
 3. Grattis! Jag skall försöka lösa det praktiska med att åka in till stan i kväll, i annat fall ses vi vid nästa Augusttillfälle :) Det blir en hektisk tid efter att de nominerade tillkännagivits, att läsa och skriva om åtminstone böckerna i den kategori man själv skall bevaka, men väldigt roligt! Ha en fin dag, och kväll, om vi inte ses!

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Ja, jag blev verkligen glad över detta! Särskilt som faktaböckerna är väldigt spännande. Jag är mycket nyfiken på årets nomineringar, känner till ganska få trots att jag försöker läsa kultursidorna och hänga med.

   Radera