torsdag 25 januari 2018

Jodå, jag finns här i bakgrunden!


De där 24 timmarna per dygn räcker inte till just nu. Januari brukar vara rätt lugn på mitt jobb, så jag har i förväg bokat in mig på massor av föreläsningar, nätverksträffar, kundmöten, utflykter som har med mitt arbete att göra. Och så ramlar det in uppdrag som jag inte ens kämpat för att få! Det är bara att tacka och ta emot - en sån otrolig lyx för en liten egenföretagare! - men det innebär att sånt som bokbloggen får gå på sparlåga.

Jag har läst några böcker sedan sist, men inte mycket eftersom jag stupar i säng vid midnatt och studsar upp sex timmar senare... "Red for Revenge", en banal engelsk novell, har jag avnjutit liksom "Florence Stephens förlorade värld", en svensk reportagebok får man nog kalla det - som mest gjorde mig förbannad och ledsen. Recensioner kommer!

Och så har jag skaffat Instagram, visserligen privat men ändå. Har snokat reda på ett gäng av mina bokbloggarkompisar så att jag kan följa er där. Jag heter fantasi_mona där, om ni har lust att lägga till mig. Än så länge är jag nybörjare, men jag satsar på att skapa ett fint konto med mängder av fina bilder på sånt som rör formgivning i första hand (inte bara bokomslag utan även logotyper, förpackningsdesign, foto, konst, inredning etc).

Snart tillbaka!


4 kommentarer:

 1. Då ska jag leta upp dig på instagram! :)

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. (vaffö har man så många olika namn - inte en chans att ha koll)

   Radera
  2. Det är väl inte så svårt? Jag har ett enda namn, Mona, och det använder jag naturligtvis dagligen och i alla sammanhang. På Instagram kan man inte bara heta Mona, för det kryllar väl av folk med det namnet - så jag fick hitta på en variant som anspelar på mitt företag och mitt arbete. När man väl är vänner på Instagram så behöver man aldrig mer komma ihåg krångliga alias.

   Joelinda använder jag bara på Boktanken. Ingen annanstans. Och det har jag redan skrivit om flera gånger: jag ville ju inte att någon som känner mig skulle hitta mig - men nu har jag ändrat mig :-) Joelinda är sammansatt av mina tre barns förnamn.

   Radera