tisdag 18 december 2018

Hur hinner du blogga, Tant Augustas tekopp?


Vissa bokbloggare kollar minsann inte sina bloggmejlinboxar särskilt ofta... Till exempel Tant Augusta som jag länge följt eftersom jag känner igen mig själv i så mycket av det hon skriver. 

Hon hade missat mitt mejl - men igår kom sent omsider ett mejl från henne angående den fråga jag ställde till ett gäng bokbloggare för någon månad sedan: Hur hinner ni blogga? Här är svaren från TANT AUGUSTAS TEKOPP:

Skriver du ensam eller tillsammans med andra i något bloggkollektiv?
Alldeles ensam.

Har du en plan för hur ofta du ska skriva på bokbloggen - och lyckas du uppnå det målet?
Nej. Jag har ambitioner mellan varven men så kommer allting annat emellan och så blir det som det blir.

Fyller du ut med stafettutmaningar, tävlingar, enkäter osv - eller fokuserar du på recensioner och tyckanden om böcker?
Just nu mest svar på utmaningar mm, glest med recensionerna. Tyvärr får jag säga för jag skulle vilja hinna/orka mer av dessa.

Har du ett heltidsjobb eller något annat som tar mycket tid av din dag?
Oh ja. Heltidsjobb, pendling, tre barn, en hund och också en man som jag ju gärna vill byta ett ord med mellan varven. Jag bloggar från telefonen när jag hittar små luckor, därav inga superlånga inlägg hos mig. Ser det som lite egentid, ingen av de andra är ju involverade i bloggandet.

-

Tack för dina kommentarer! Det verkar som att vi är många som är ambitiösa och gärna skulle vilja läsa mer, skriva mer, recensera mer och vara ännu mer aktiva - men att tiden och orken inte räcker till. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar