fredag 29 januari 2016

Jippie! Ett jippo - men inte just nu


Nu har jag bestämt mig. Vid 55.555 besök på Boktankens eminenta bokblogg kommer jag att ha ett litet jippo härinne - främst för att belöna alla tappra läsare som går in här flera gånger i veckan för att se vad jag har läst.

Ni är häpnadsväckande många, måste jag säga, med tanke på att jag inte marknadsför bloggen någonstans och inte har den kopplad till Facebook, Instagram eller någon hemsida. Jag pratar inte ens om bloggen, utan ligger ganska lågt. De flesta av mina vänner och släktingar har inte den blekaste aning om att jag bloggar.

Nu har jag knep-och-knåpat för glatta livet och vågar knappt ens tänka på vad det skulle kostat om jag hade tagit betalt av mig själv (det vill säga, om jag hade varit kund och lagt en beställning på den reklambyrå jag själv driver). Det tar lite tid nämligen, att leta reda på vettiga citat, göra digitala illustrationer, sätta ihop tryckfärdiga original - och lämna dem till det lokala tryckeriet, hämta ut prydligt tillskurna fyrfärgsprintade pappersbitar och därefter laminera och renskära dem.

Men nu är jag klar! I god tid, visade det sig. Jag har kalkylerat med att jag når 55.555 besök ungefär kring den 20 mars (jag är dålig på att räkna, men tror att det hamnar där någonstans). Då ska jag berätta mer om jippot och hoppas att många blir glada över en liten gåva.

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, hittills har jag inte gjort en enda sån här grej så det ska bli intressant att se vilket intresse som finns.

   Radera
 2. Svar
  1. Oj. Det är inte alls så märkvärdigt. Hoppas inte för mycket. En liten present bara.

   Radera
 3. Spännande, och imponerande besökarantal! Bra jobbat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, tack! Men jag vore ingenting utan det peppande bloggkollektivet :-) Ungefär 3.000 besök per månad utan minsta marknadsföring - det är otroligt roligt! De små presenterna ligger i prydliga travar och väntar på den magiska siffran.

   Radera