lördag 3 oktober 2015

Sökandet efter mina barn från ett tidigare liv


Bokens titel: Sökandet efter mina barn från ett tidigare liv
Författare: Jenny Cockell
Originalets titel: Yesterday´s Children
Översättare: Ann Björkhem
Förlag: Månpocket efter en överenskommelse med Bokförlaget Forum, 1996
Antal sidor: 147

Den här boken finns inte längre - och det är ju för väl, det.

De som känner mig och har hunnit se alla möjliga sidor av mig - inte bara de tillrättalagda på denna blogg eller andra sociala forum - har antagligen sett min aversion mot sånt som har med övernaturlighet och i viss mån även religion att göra. Jag tänker inte gå in på det här och nu, för syftet med min blogg är inte att prata politik utan endast att berätta om mina högst personliga åsikter om de böcker jag läst.

Jag försöker visa respekt för folks olika sätt av leva - deras livsåskådningar och val i livet. Däremot har jag enormt svårt för när andra ska pådyvla mig sånt som jag menar är ren okunskap, helt ovetenskapligt, korkat, absurt, ologiskt eller som jag av andra anledningar inte kan - verkligen inte KAN! - acceptera. Det står alla fritt att tycka och tänka vad de vill, men jag vill inte råka ut för några missionärer, oavsett om det gäller LCHF-kost eller ufon eller Jesus.

Med det sagt: den här boken är till för alla er som tror att ni har levt ett liv innan detta och att ni kan komma ihåg händelser därifrån. För det kan nämligen Jenny, fotvårdsspecialisten som skrivit denna "sanna" historia om hur hon letar reda på sina barn från ett tidigare liv. Själv sitter jag kvar med en känsla av obehag och sorg när jag läst om hur den unga kvinnan kämpar för att hitta sina nu lastgamla barn som hon födde i ett tidigare liv.


Länk till boken på Adlibris: ENGELSK HÄFTAD


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar